Services

Als full-service grafisch ontwerpbureau maakt Imagine Design communicatiemiddelen voor verschillende branches zoals o.a. de zakelijke dienstverlening, de muziek- en evenementenbranche, horecagelegen- heden en kunstgalleries. Voor grotere projecten wordt samengewerkt met een vast partnernetwerk, vakmensen die ook dezelfde creativiteit, passie en kwaliteit nastreven. Door onze veelzijdigheid en expertise op de diverse vlakken kunnen we onze klanten alles bieden wat ze nodig hebben voor hun promotiedoeleinden. Imagine Design maakt onder andere:

Graphic Design Logo’s, huisstijlen, brochures, folders, advertenties, auto bestickering.
Uw huisstijl is het gezicht van uw organisatie naar buiten toe, uw imago. Door middel van het bedenken van nieuwe concepten of door het restylen van bestaande huisstijlen kan uw bedrijf zich professioneler en eigentijdser presenteren aan de doelgroep. Ook kan ik uw advertenties, brochures of folders verzorgen met doorvoering van uw huisstijl en de daarbij behorende look en feel.

Digital Artwork Flyers, posters, banners, canvas, photo manipulations.
U kunt bij ID terecht voor concept en creatie van uw flyers, posters en banners voor reclamecam-
pagnes, feesten of festivals. Imagine Design streeft bij elk project naar een optimaal resultaat, naar producten die zich onderscheiden door kwaliteit, een verfijnde typografie en creatieve oplossingen. ID zorgt voor een passende en opvallende beeldcommunicatie met oog voor detail; Soms bont en kleurrijk, dan weer minimaal en sober, dan weer retro of grunge. Afhankelijk van de opdracht.

Online Content Webdesign, logo animation, website banners, animation, 2d-3d visuals.
Het ontwerp en de beleving van uw website zijn samen met de structuur van grote invloed op de bezoekersvriendelijkheid. Imagine Design is in staat heldere en vooral goed communicerende websites te ontwikkelen. Bij het realiseren van websites werk ik nauw samen met een ervaren internet partner. We maken unieke ontwerpen die voldoen aan alle eisen en wensen van onze klanten.  Daarnaast maakt ID ook o.a. logo animaties, websitebanners en vertalingen van 2d naar 3d artwork.

Werkwijze

1Concept | Na onze kennismaking nemen we de briefing door, dan maken we een offerte op, ik plan het project in, daarna is er onderzoek en wordt een concept moodboard gemaakt, dan volgt er een terugkoppeling naar de klant om de uitgangspunten af te stemmen.

2Ontwikkeling | Dan volgt de ontwerpfase, tussentijds wordt de klant op de hoogte gehouden en is er overleg met de klant over de voortgang van het project, feedback wordt meegnomen in de uitwerking. Daarna volgt de presentatie.

3Afronding | Na de presentatie is er nog een correctieronde, daarna wordt de eindopmaak gemaakt. Na goedkeuring van de klant zal het project afgerond worden. De bruikbare bestanden ontvangt u nadat de betaling of het betaalbewijs is ontvangen.